Hans Lenselink         
samen met erven praktijkeigenaar   

   

Big reg nr. 9034334204

AGB-code  04061238 

AGB-code andere therapie 90026946

SBI code  86912 

KVK nummer:74218956

BTW nummer NL001239113B49

Wie ben ik

Mijn naam is Hans Lenselink geboren op 25-03-1958 te Breda.  Mijn studietijd bracht ik door  in Arnhem. Op een feestje in Varsseveld leerde ik mijn vrouw kennen en na enige verhuizingen in Gelderland wonen wij inmiddels al weer 20 jaar in het prachtige bosrijke Wolfheze. Samen hebben wij twee mooie zonen die inmiddels alweer volwassen zijn.

Ik studeerde af aan de HAN als fysiotherapeut eind 1984 werkte vanaf 1985 als waarnemer in diverse praktijken in geheel Nederland. Ik vond deze situatie onbevredigend en startte ondertussen  mijn eigen `particuliere  praktijk in Arnhem. Ik studeerde ondertussen af als Acupuncturist en  Chinese Kruiden geneeskunde aan de EUTCM. Daarna studeerde  ik nog twee jaar Chinese Kruidengeneeskunde aan de Angelo Dutch. Inmiddels was mijn praktijk uitgegroeid naar een praktijk met twee fysiotherapeuten, Arts acupuncturist orthomoleculaire geneeskunde en acupuncturist volgens Voll  en een psycholoog  en een klassiek homeopaat. In 1992 heb ik de bestaande praktijk verkocht aan de medewerkers.

Ik zocht daarna een nieuwe uitdaging en kwam terecht in Oberhausen waar ik een jaar in loondienst werkte en nam toen samen met een collega  een  fysio praktijk over in een verpleeghuis van het Duitse Rode Kruis DRK  in Oberhausen. Deze praktijk hebben wij samen weer uitgebouwd tot een grote praktijk met meerdere medewerkers uit Nederland  en Duitsland. Uiteindelijk kregen wij de mogelijkheid om een tweede Vestiging te openen in een verzorgingstehuis in Sterkrade een voorstadje van Oberhausen.

In 2000 heb ik beide praktijken verkocht  aan mijn maat  en ben toen teruggekeerd naar Nederland om meer thuis te zijn voor mijn beide zonen.

Tijdens mijn verblijf  in Duitsland volgde ik een opleiding tot  NDT therapeut en een opleiding tot paardenosteopaat  bij het Pascal Evrard D.O  auteur van het boek Lehrbuch Strukurellen Osteopathie beim Pferd en directeur van het I.S.E.O (International School Equine Osteopathie) te Frankfurt.

In  2000 ging ik samenwerken met veterinair Udo Becking in Nordrein Westfalen. Daarnaast werkte ik drie dagen in Oosterbeek als  fysiotherapeut , acupuncturist en herbalist  en twee dagen als Equine osteopaat in Nederland en Nordrein Westfalen en Belgie .

Ondertussen volgde ik diverse scholingen voor zowel de acupunctuur als de fysiotherapie waaronder de opleiding manuele therapie Marsman. en de opleiding D.A.M. driedimensionale  arthokinematische mobilisatietechnieken van de wervelkolom  

In 2008  heb ik een 50% aandeel overgenomen in Centrum Weeninkpad te Winterswijk waar ik tot op heden nog steeds werkzaam ben.In 2018 heb ik na een kortstondige ziekte en overlijden van mijn maat mevrouw  Andringa de gehele praktijk overgenomen.

In 2010 startte ik met mijn 2 jarige opleiding tot Master manueeltherapeut te Rotterdam welke ik door een herseninfarct met daaropvolgende operatie niet meer heb afgemaakt.

In 2018 en 2019 volgde ik  een opleiding manuele therapie Nederland met zachte mobiliserende technieken om de optimale beweeglijkheid en mobiliteitsgeheugen van gewrichten te regenereren.

Hobby’s

Ik hou erg veel van muziek van klassiek tot rock, blues en oude jazz. Ik speelde vroeger als 20 jarige drums in verschillende bandjes. Later leerde ik piano spelen wat ik lang heb gedaan echter een contractuur van dupuytren maakte hieraan een einde .

Daarnaast was vooral paard rijden 20 jaar lang mijn hobby. van mijn hobby  heb ik toen mijn werk gemaakt  d.m.v. een opleiding  maar door drukke werkzaamheden die een eigen praktijk met zich meebrengen heb ik daar de laatste jaren  geen tijd meer voor. Ik vind mijn ontspanning  nu vooral in het wandelen met mijn hond en in de zomer in het tuinieren. Daarnaast houden wij van lekker koken en gezellig tafelen met goede vrienden ,zonen en vriendinnen en gezellige gesprekken onder het genot van een glaasje wijn. Kortom ik houd van een bourgondische  levensstijl.