De yoga lessen worden  verzorgt door Christina Smit. van Bloom-in

Zij geeft les in diverse vormen van yoga. Te weten, mindfull yoga, yin yoga, hatha yoga, restorive yoga voor oncologische patiënten.

Momenteel door het corona virus zijn alleen individuele afspraken mogelijk .

Anders lessen in kleine groepen van 1 tot 4 personen met veel ruimte voor individuele aandacht.

Yoga is een dans tussen rust en inspanning

Yoga betekent verbinding; verbinding met je authentieke zelf, met de ander en het leven. Zo geef je weer ruimte aan wie jij bent. Yoga brengt je naar een staat van diepe ontspanning, door de yogahoudingen herstelt een belangrijke balans zich in je lichaam: namelijk die tussen de twee kanten van je zenuwstelsel. Beiden zijn ze even belangrijk voor onze gezondheid. Het sympatische ('aan' stand) en het parasympatische zenuwstelsel ('uit' stand) beginnen door yoga als het ware een dans met elkaar, die je gezondheid ten goede komt. Sommige elementen van yoga stimuleren het 'aan' staan en andere elementen zorgen ervoor dat je lichaam in de rustmodus komt. De effecten van yoga werken nog lang na nadat je de mat verlaten hebt.

Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Ieders skelet is anders. Waar het om gaat is dat je stretch vindt die effect heeft en helend is voor jou. Voor jouw body, mind & soul. Jouw houding    vergelijken met die van een ander heeft dus geen zin. Het uitgangspunt bij yoga is dat je jezelf    bewust bent (wordt) van hoe je lichaam voelt tijdens de oefeningen. En wat je ook voelt het is allemaal goed. Het gaat er om dat je ontdekt en compassie voelt voor wat je lichaam kan. Iedere keer als je weer op je yogamat staat, word je je weer een stukje bewuster van je lichaam en daardoor ook van je geest. Er ontstaat meer ruimte in je lijf waardoor je eventueel vanzelf leniger word, een gevolg van yoga...

Geïnteresseerd geraakt vul dan onderstaand contactformulier in. voor meer informatie